Zobrazeno 1 - 10
of 473
pro vyhledávání: '"Nero, Luís A."'
Autor:
Bombachi, Rafael, Camargo, Anderson Carlos, Firmo, Maria José Novaes, Menezes, Liliane Denize Miranda, Fusieger, Andressa, Carvalho, Antônio Fernandes de, Nero, Luís Augusto
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2024 60
Autor:
de Melo Tavares, Rafaela, Sereno, Mallu Jagnow, Nunes da Cruz Encide Sampaio, Aryele, Pereira, Juliano Gonçalves, Bersot, Luciano dos Santos, Yamatogi, Ricardo Seiti, Call, Douglas Ruben, Nero, Luís Augusto
Publikováno v:
In Food Microbiology August 2024 121
Autor:
Freitas, Caio Fialho de, Carvalho, Lara Maria Vieira Flores, Camargo, Anderson Carlos, Almeida, Otávio Guilherme Gonçalves de, Oliveira, Rafael R.de, De Martinis, Elaine Pereira, Yamatogi, Ricardo Seiti, Nero, Luís Augusto
Publikováno v:
In Food Microbiology May 2024 119
Autor:
Costa, Letícia Roberta Martins, Garcez Buiatte, Ana Beatriz, da Cunha Dias, Sthéfany, Garcia, Lorena Natalino Haber, Cossi, Marcus Vinicius Coutinho, Yamatogi, Ricardo Seiti, Nero, Luis Augusto, Pereira, Juliano Gonçalves
Publikováno v:
In Food Control March 2024 157
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Daniela M. da, Barroca, Nathalie, Pinto, Susana C., Semitela, Ângela, de Sousa, Bárbara M., Martins, Patrícia A.D., Nero, Luís, Madarieta, Iratxe, García-Urkia, Nerea, Fernández-San-Argimiro, Francisco-Javier, Garcia-Lizarribar, Andrea, Murua, Olatz, Olalde, Beatriz, Bdikin, Igor, Vieira, Sandra I., Marques, Paula A.A.P.
Publikováno v:
In Chemical Engineering Journal 15 September 2023 472
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 June 2023 394
Autor:
Rodrigues, Rafaela da Silva, Machado, Solimar Gonçalves, Carvalho, Antônio Fernandes de, Nero, Luís Augusto
Publikováno v:
In International Dairy Journal May 2023 140
Autor:
Teixeira, Camila Gonçalves, da Silva Rodrigues, Rafaela, Lucau-Danila, Anca, Nero, Luís Augusto, de Carvalho, Antônio Fernandes, Drider, Djamel
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2023 52
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.