Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Nepovinnykh, N.V."'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2020 105
Autor:
Wang, Nifei, Jia, Gege, Wang, Changlu, Chen, Mianhua, Xie, Fengjiao, Nepovinnykh, N.V., Goff, H. Douglas, Guo, Qingbin
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids June 2020 103
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2019 86:184-192
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 43, p 03029 (2022)
Amaranth is a pseudo-grain with a high grain yield that can withstand extreme climatic and soil conditions. Amaranth also has good nutritional qualities with high levels of protein, minerals and fat compared to commonly used grains such as corn. Amar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3425ca2af3994bf187931f660e45409f
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 1, Pp 90-98 (2018)
Marshmallow is a special kind of chewing souffle, prepared on the basis of sugar and gelatin, belongs to popular confectionery products. The study aims at developing a marshmallow technology with the replacement of gelatin (taking into account religi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd025b3b9f604d8db9d6f7d24dbe0c02
The aim of this investigation is to address the technological challenge of producing jelly desserts by replacing gelatin (overcome religious and ethical constraints) by non-starch polysaccharides (PS) of plant, bacterial or algal origin - individuall
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::02245d83baf938d09d89ff0808b9eaaf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.