Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Neoformed contaminants"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pathologie Biologie. 58(3):232-238
The recent discovery of the presence of variable amounts of the carcinogenic compound acrylamide in a wide range of severely heat-treated food products, such as fried potatoes, biscuits, bread and coffee or malt, as a result of the heat process, has
Publikováno v:
Pathologie Biologie, 58(3), 232-238
Pathologie Biologie 58 (2010) 3
Pathologie Biologie 58 (2010) 3
The recent discovery of the presence of variable amounts of the carcinogenic compound acrylamide in a wide range of severely heat-treated food products, such as fried potatoes, biscuits, bread and coffee or malt, as a result of the heat process, has
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fdf86b8b06823a69ad230e4e2814fad7
https://research.wur.nl/en/publications/the-health-and-technological-implications-of-a-better-control-of-
https://research.wur.nl/en/publications/the-health-and-technological-implications-of-a-better-control-of-
Autor:
Moretton, Cédric
Le caramel liquide, obtenu par le traitement thermique des sucres, est couramment utilisé pour modifier le goût ou la couleur des produits agroalimentaires.Parmi les promoteurs de caramélisation autorisés, l’ammoniaque (pour les caramels colora
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2009LYO10279/document
Autor:
Moretton, Cédric
Publikováno v:
Autre. Université Claude Bernard-Lyon I, 2009. Français. ⟨NNT : 2009LYO10279⟩
Caramel liquid, obtained by heat treatment of sugars, is commonly used to alter the taste or colour of food products.Among promoters of caramelization allowed, ammonia (for caramel colours of class III) and ammonium salts (for those of class IV) are
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::cd32c27404e07e33e82b1bedada4c5fd
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-00675449
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-00675449
Autor:
Vincenzo Fogliano, Lamia Ait-Ameur, Inès Birlouez Aragon, Jad Rizkallah, Alexia Hervieu, Francisco J. Morales, Mathilde Courel
Publikováno v:
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems, 93(2), 99-107
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems 93 (2008) 2
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems 93 (2008) 2
The aim of this work was to evaluate the potential of using front face fluorescence spectroscopy for rapid quantitative estimation of neoformed contaminants in industrially processed cookies. Two dimensional synchronous front face fluorescence spectr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cdb327b9b0e9f70ebbe20cbc6f90867d
https://research.wur.nl/en/publications/front-face-fluorescence-spectroscopy-and-multiway-analysis-for-pr
https://research.wur.nl/en/publications/front-face-fluorescence-spectroscopy-and-multiway-analysis-for-pr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.