Zobrazeno 1 - 10
of 129
pro vyhledávání: '"Neocalanus plumchrus"'
Publikováno v:
Frontiers in Marine Science, Vol 11 (2024)
The most concerning recent ocean changes in temperature issues are known as marine heat waves. Under these conditions, it is important to evaluate the effects of temperature on zooplankton. In this study, we investigated the growth rates of three dom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dcbe0b8042df4fbd8a9fd1abe1997bd4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Batten, Sonia D., Mackas, David L.
Publikováno v:
Marine Ecology Progress Series, 2009 Oct . 393, 189-198.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24874204
Autor:
Steven Mihaly, Fabio C. De Leo, Akash R. Sastri, Michael Morley, Moira Galbraith, Martin Heesemann, Bruno Ogata
Publikováno v:
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2018-12-11T16:54:51Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2018-01-01 Canada Foundation for Innovation Ministry of Education Many submarine canyons are known hotspots of pelagic and benthic biodiversity and prod
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::63022508a02d9dee01574233fe5c107d
Publikováno v:
Journal of Oceanography. 70:123-132
Neocalanus flemingeri, Neocalanus plumchrus, Neocalanus cristatus and Eucalanus bungii are large and dominant mesozooplankton occurring throughout the subarctic Pacific. They are an important trophic link and transporter of organic matter to the meso
Autor:
Kei Sasaki, Kodai Yamane, Yuichi Shimizu, Yuichiro Yamada, Yoshitomo Nagakura, Hideki Nikaido, Tadahide Kurokawa, Miwa Yatsuya
Publikováno v:
Regional Studies in Marine Science. 29:100633
The food availability of chum salmon fry is one of the principal factors affecting survival in their coastal residence period. The aim of this study was to better understand the quality and quantity of available food resources and the feeding habits
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.