Zobrazeno 1 - 10
of 217
pro vyhledávání: '"Neo-formed contaminants"'
Autor:
María E. Medina-Orjuela, Yeison F. Barrios-Rodríguez, Carlos Carranza, Claudia Amorocho-Cruz, Piergiorgio Gentile, Joel Girón-Hernández
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 10, Pp e31506- (2024)
Neo-formed contaminants (NFCs) are common in many foods, especially those subjected to high-temperature processing. Among these contaminants, products arising from the Maillard reaction, sugar reduction, thermal degradation of polyphenols and lipid o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77e8ef8d4337479b98a8524a3e8d510a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fernando Barrios-Rodríguez, Yeison, Gutiérrez-Guzmán, Nelson, Milena Amorocho-Cruz, Claudia, Pedreschi, Franco, Salomé Mariotti Celis, María
Publikováno v:
In Food Research International February 2023 164
Publikováno v:
In Current Opinion in Food Science October 2022 47
Publikováno v:
In Diabetes & Metabolic Syndrome: Clinical Research & Reviews February 2022 16(2)
Autor:
Barrios-Rodríguez, Yeison Fernando, Gutiérrez-Guzmán, Nelson, Pedreschi, Franco, Mariotti-Celis, María Salomé
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology February 2022 120:223-235
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology October 2017 108 Part B:392-406
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.