Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"Neiva Júnior, Arnaldo Prata"'
Autor:
de Oliveira Souza, Leir1, Neiva Júnior, Arnaldo Prata1, Botega Tavares, Valdir1, Chaves Gurgel, Antonio Leandro2 antonio.gurgel@ufpi.edu.br, Araújo Teixeira, Rafael Monteiro1, Christina Lara, Erika3, Bezerra Fernandes, Patrick4, Vinhas Ítavo, Luís Carlos5
Publikováno v:
Ciência Rural. 2024, Vol. 54 Issue 2, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Souza, Leir de Oliveira, Neiva Júnior, Arnaldo Prata, Tavares, Valdir Botega, Gurgel, Antonio Leandro Chaves, Teixeira, Rafael Monteiro Araújo, Lara, Erika Christina, Fernandes, Patrick Bezerra, Ítavo, Luís Carlos Vinhas
Publikováno v:
Ciência Rural, Volume: 54, Issue: 2, Article number: e20220513, Published: 17 JUL 2023
The research was conducted to test the hypothesis that the inclusion of coffee husk (Coffea sp.) would improve the fermentative characteristics and quality of pearl millet silage (Pennisetumglaucum). Thus, the objective was to assess the effect of th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::165b20f301a13c618f715de2edc79d4c
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782024000200652&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782024000200652&lng=en&tlng=en
Autor:
Neiva Júnior, Arnaldo Prata, Soares, Geanne Ribeiro, Soares, Priscila Karen Ribeiro, Ramos Neto, Kélvia Xavier Costa, Teixeira, Rafael Monteiro Araújo, Tavares, Valdir Botega, Jayme, Cristiano Gonzaga
Publikováno v:
Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 76, n. 1 (2021); 1-11
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 76, n. 1 (2021); 1-11
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 76, n. 1 (2021); 1-11
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Milk is a nutrient-rich food containing proteins, carbohydrates, fats, vitamins, and minerals. Its quality is essential to ensure that the food is considered safe for the consumer, presenting opalescent white color, homogeneity, containing no lumps o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::818a32c7cf04b04dbbd05b77c46ebe2a
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/816
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/816
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Costa Ramos Neto, Kélvia Xavier, Neiva Júnior, Arnaldo Prata, Fagundes de Paiva, Paulo Júnior, Mota Sátiro, Thaíse, Botega Tavares, Valdir
Publikováno v:
Extensão em Foco; Jan-Jun2021, Issue 22, p51-61, 11p
Autor:
Cleef, Eric Haydt Castello Branco van, Silva Filho, José Cleto da, Neiva Júnior, Arnaldo Prata, Patiño Pardo, René Maurício, Rêgo, Aníbal Coutinho do, Gonçalves, Josemir de Souza
Publikováno v:
Ciência Rural, Volume: 42, Issue: 4, Pages: 718-723, Published: APR 2012
The objective of this research was to evaluate the effect of three concentrations (3, 6, and 9%) of forage turnip (Raphanus sativus) and physic nut (Jatropha curcas) cakes on dry matter, crude protein, ether extract, neutral detergent fiber, acid det
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::0115581a900ccb6b35555f7f3dbbc58d
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782012000400024&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782012000400024&lng=en&tlng=en
Autor:
Neiva Júnior, Arnaldo Prata, Silva Filho, José Cleto da, Cleef, Eric H. Castello Branco Van, Pinto, José Cardoso, Abdalla, Adibe Luiz, Tavares, Valdir Botega
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Volume: 34, Issue: 4, Pages: 1024-1030, Published: AUG 2010
Objetivou-se, na condução deste trabalho, a avaliação das silagens de capim-elefante aditivadas com tortas de nabo forrageiro, pinhão manso e tremoço pela técnica de produção de gás. O experimento foi desenvolvido no Laboratório de Nutriç
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::0bf66178a46c2fc69305adfece766e00
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1413-70542010000400032&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1413-70542010000400032&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.