Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Neill, Holly R."'
Autor:
Neill, Holly R., Gill, Chris I. R., McDonald, Emma J., McRoberts, W. Colin, Pourshahidi, L. Kirsty
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Frontiers in Nutrition
Frontiers in Nutrition
Hypovitaminosis D is prevalent worldwide, with many populations failing to achieve the recommended nutrient intake (RNI) for vitamin D (10–20 μg/day). Owing to low vitamin D intakes, limited exposure to ultraviolet-B (UVB) induced dermal synthesis
Autor:
Neill, Holly R., Gill, Chris I. R., McDonald, Emma J., McRoberts, W. Colin, Pourshahidi, L. Kirsty
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2023, Vol. 63 Issue 4, p505-521, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Finnegan YE; Yvonne Finnegan FINNE Nutrition & Regulatory Consultancy, Kilkenny, Ireland., Neill HR; Yakult UK & Ireland Ltd, London, UK., Prpa EJ; Yakult UK & Ireland Ltd, London, UK., Pot B; Yakult Europe BV, Science Department, Almere, The Netherlands.
Publikováno v:
Gut microbiome (Cambridge, England) [Gut Microbiome (Camb)] 2024 Nov 29; Vol. 5, pp. e11. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 29 (Print Publication: 2024).