Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"Neidhart S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Journal of Horticultural Science, 2007 Aug 01. 72(4), 171-178.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24126703
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Using simplified model systems, the effects of salts and oil on enzymatic texturisation of protein isolates from soy (Glycine max (L.) Merr.; SPI), pea (Pisum sativum L.; PPI) and sweet lupine (Lupinus albus L.; LPI) were evaluated. In aqueous system
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::f515f98b3c37056b0a27ca3056bd21b5
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/225581
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/225581
For protein isolation from defatted sunflower meal, mild-acidic extraction was investigated to minimise concomitant oxidation and polymerisation of phenolic compounds and their irreversible binding to proteins. Because of the impaired solubility of s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::ab0b7216f535066601193ded972e992e
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/219030
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/219030