Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Negroni Manuela"'
Autor:
Rizzo, Angela M., Negroni, Manuela, Altiero, Tiziana, Montorfano, Gigliola, Corsetto, Paola, Berselli, Patrizia, Berra, Bruno, Guidetti, Roberto, Rebecchi, Lorena
Publikováno v:
In Comparative Biochemistry and Physiology, Part B 2010 156(2):115-121
Autor:
Corsetto Paola, Berselli Patrizia, Adorni Laura, Negroni Manuela, Montorfano Gigliola, Rizzo Angela M, Wahle Klaus, Berra Bruno
Publikováno v:
Lipids in Health and Disease, Vol 9, Iss 1, p 7 (2010)
Abstract Background Omega-3 and -6 polyunsaturated fatty acids (LCPUFA), are important for good health conditions. They are present in membrane phospholipids. The ratio of total n-6:n-3 LCPUFA and arachidonic acid:eicosapentaenoic acid (AA and EPA),
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8fb644ddff034fa09d51095b4b767867
Autor:
Rizzo, Angela M., Montorfano, Gigliola, Negroni, Manuela, Corsetto, Paola, Berselli, Patrizia, Marciani, Paola, Zava, Stefania, Berra, Bruno
Publikováno v:
In Cell Biology International 2009 33(8):893-898
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lipid Technology; 2009, Vol. 21 Issue 2, p32-35, 4p