Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Negrini, Noemi"'
Autor:
Araniti, Fabrizio, Prinsi, Bhakti, Cocetta, Giacomo, Negrini, Noemi, Nocito, Fabio Francesco, Espen, Luca
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products April 2024 210
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Prinsi, Bhakti, Negri, Alfredo Simone, Fedeli, Chiara, Morgutti, Silvia, Negrini, Noemi, Cocucci, Maurizio, Espen, Luca
Publikováno v:
In Phytochemistry 2011 72(10):1251-1262
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Orasen, Gabriele, Nisi, Patrizia De, Lucchini, Giorgio, Abruzzese, Alessandro, Pesenti, Michele, Maghrebi, Moez, Kumar, Ajay, Nocito, Fabio Francesco, Baldoni, Elena, Morgutti, Silvia, Negrini, Noemi, Valè, Giampiero, Sacchi, Gian Attilio
Publikováno v:
Agronomy, Vol 9, Iss 10, p 628 (2019)
Agronomy
Volume 9
Issue 10
Agronomy
Volume 9
Issue 10
Climate changes impose adoption of water-saving techniques to improve the sustainability of irrigated rice systems. This study was aimed, by a two-years side-by-side comparison, at verifying the hypothesis whether &ldquo
Alternate Wetting and Dr
Alternate Wetting and Dr
Autor:
Scattino, Claudia, Negrini, Noemi, Morgutti, Silvia, Cocucci, Maurizio, Crisosto, Carlos, Tonutti, Pietro, Castagna, Antonella, Ranieri, Annamaria
Ultra-violet B (UV-B) radiation has been shown to improve, at least in selected genotypes, both the health-promoting potential and the aesthetic properties of tomato and peach fruits during their post-harvest period. The effects of post-harvest UV-B
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::bfe0836943a0a38b3e6c86cbe892bd72
http://hdl.handle.net/11568/749878
http://hdl.handle.net/11568/749878
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.