Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Negoiță, Mioara"'
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 5, Iss 1, Pp 305-316 (2020)
The aim of this work was to develop an analytical method for determining acrylamide in potato-based products by gas chromatography and tandem mass spectrometry analysis (GC-MS/MS) using solid-phase extraction (SPE) clean-up. Different conditions for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/673f297651684761af6e2c0650c5e5a6
Publikováno v:
The EuroBiotech Journal, Vol 4, Iss 3, Pp 127-133 (2020)
Cereal products are the most consumed in Romania being the main contributors to daily acrylamide exposure. The paper aims to present for the first time a general situation regarding the evolution of the acrylamide levels content from cereal products,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c431ffd47cc745bdb481b3ebc145c2b6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mihai, Adriana Laura1 (AUTHOR), Negoiță, Mioara1 (AUTHOR) mioaranegoita@yahoo.com, Horneț, Gabriela Andreea1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2022, Vol. 46 Issue 6, p1-13. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI: Food Technology / Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia Produselor Alimentare. 2021, Vol. 45 Issue 1, p69-85. 17p.
Autor:
MIHAI, Adriana Laura, NEGOIȚĂ, Mioara, ADASCĂLULUI, Alina Cristina, PALADE, Laurențiu Mihai, BELC, Nastasia
Publikováno v:
Scientific Bulletin Series F. Biotechnologies; 2023, Vol. 27 Issue 2, p88-97, 10p
Publikováno v:
Journal of Hygienic Engineering & Design; 2023, Vol. 43, p70-78, 9p
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI: Food Technology / Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia Produselor Alimentare. 2020, Vol. 44 Issue 1, p104-117. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.