Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Nefedova LI"'
Autor:
Kostyleva EV, Sereda AS, Velikoretskaya IA, Nefedova LI, Sharikov AY, Tsurikova NV, Lobanov NS, Semenova MV, Sinitsyn AP
Publikováno v:
Mikrobiologiia [Mikrobiologiia] 2016 Jul; Vol. 85 (4), pp. 436-445.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Konarev AV; All-Russian Institute for Plant Protection (VIZR), 3 Podbelsky, Pushkin, St. Petersburg 196608, Russia., Beaudoin F, Marsh J, Vilkova NA, Nefedova LI, Sivri D, Köksel H, Shewry PR, Lovegrove A
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2011 Mar 23; Vol. 59 (6), pp. 2462-70. Date of Electronic Publication: 2011 Feb 16.
[Preparation of an active strain of Bacillus licheniformis--producer of thermostable alpha-amylase].
Autor:
Tsurikova NV; All-Russia Institute of Food Biotechnology, Russian Academy of Agricultural Sciences, Moscow, 109033 Russia., Nefedova LI, Kostyleva EV, Zvenigorodskiĭ VI, Iasinovskiĭ VG, Voeĭkova TA, Sinitsyn AP
Publikováno v:
Prikladnaia biokhimiia i mikrobiologiia [Prikl Biokhim Mikrobiol] 2002 Sep-Oct; Vol. 38 (5), pp. 502-8.
Autor:
Amiri, Azam1 (AUTHOR), Bandani, Ali R.2 (AUTHOR) abandani@ut.ac.ir
Publikováno v:
Phytoparasitica. Sep2020, Vol. 48 Issue 4, p575-587. 13p.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2021, Vol. 937, p1-8, 8p
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Oct2015, Vol. 99 Issue 19, p7837-7846. 10p.
Autor:
Pansa, Marco1, Blandino, Massimo1, Ingegno, Barbara1, Ferrari, Ester1, Reyneri, Amedeo1, Tavella, Luciana1 luciana.tavella@unito.it
Publikováno v:
Journal of Pest Science. Mar2015, Vol. 88 Issue 1, p201-208. 8p.
Autor:
Salvestrini, Camilla1, Lucas, Mark2, Lionetti, Paolo3, Torrente, Franco1, James, Sean4, Phillips, Alan D.2, Murch, Simon H.5 s.murch@warwick.ac.uk
Publikováno v:
PLoS ONE. Sep2014, Vol. 9 Issue 9, p1-11. 11p.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Dec2018, Vol. 98 Issue 15, p5677-5682, 6p