Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Nedyalkov, Petar"'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 102, p 01016 (2024)
Fruits has been used in brewing as a source of sugars, colour and flavour. Cherry (Prunus avium L.) products such as juice and pomace can be used in brewing in order to increase beer biological value. In this study, cherry juice and pomace in concent
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6396c71dd95f49e8b332555ecba7b85a
Autor:
Nedyalkov, Petar1, Bakardzhiyski, Ivan1, Dinkova, Rada2, Shopska, Vesela1 vesi_nevelinova@abv.bg, Kaneva, Maria1
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. Jan-Mar2022, Vol. 21 Issue 1, p5-15. 11p.
Publikováno v:
Beverages; Dec2023, Vol. 9 Issue 4, p95, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.