Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Nedvědová Š"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ali S; Department of Chemistry, Federal University of Paraná, CEP 81530-900, Curitiba, PR, Brazil.; Department of Food Engineering, School of Animal Science and Food Engineering, University of São Paulo, CEP13635-900, Pirassununga, SP, Brazil., Nedvědová Š; Department of Chemistry, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources, Czech University of Life Sciences, Kamýcká 129, 165 00, Praha-Suchdol, Prague, Czech Republic., Badshah G; Department of Chemistry, Federal University of Paraná, CEP 81530-900, Curitiba, PR, Brazil., Afridi MS; Department of Plant Pathology, Federal University of Lavras, Lavras, Brazil., Abdullah; Department of Health and Biological Sciences, Abasyn University Peshawar, CEP 25000, Peshawar, Pakistan., Dutra LM; Center for Studies and Research of Medicinal Plants, Federal University of San Francisco Valley, CEP 56304-205, Petrolina, Brazil., Ali U; Department of Physics and Chemistry, University of Malakand, CEP 18800, Dir (L), Malakand, Pakistan., Faria SG; Department of Chemistry, Federal University of Paraná, CEP 81530-900, Curitiba, PR, Brazil., Soares FLF; Department of Chemistry, Federal University of Paraná, CEP 81530-900, Curitiba, PR, Brazil., Rahman RU; Laboratory of Physiology and Control of Arthropod Vectors, IOC, Fiocruz, CEP 21040-900, RJ, Brazil., Cançado FACQ; Department of Basic Science, Faculty of Animal Science and Food Engineering, University of São Paulo, CEP 13635-900, Pirassununga, SP, Brazil., Aoyanagi MMCC; Department of Food Engineering, School of Animal Science and Food Engineering, University of São Paulo, CEP13635-900, Pirassununga, SP, Brazil., Freire LGD; Department of Food Engineering, School of Animal Science and Food Engineering, University of São Paulo, CEP13635-900, Pirassununga, SP, Brazil., Santos ADC; Department of Chemistry, Federal University of Amazonas, Manaus, Amazonas, Brazil., Barison A; Department of Chemistry, Federal University of Paraná, CEP 81530-900, Curitiba, PR, Brazil., Oliveira CAF; Department of Food Engineering, School of Animal Science and Food Engineering, University of São Paulo, CEP13635-900, Pirassununga, SP, Brazil.
Publikováno v:
Current research in immunology [Curr Res Immunol] 2022; Vol. 3, pp. 199-214. Date of Electronic Publication: 2022 Aug 22.