Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Nedjar Naima"'
Autor:
Fateh Bougherra, Abdelkader Dilmi-Bouras, Rafik Balti, Rémi Przybylski, Faiza Adoui, Hacene Elhameur, Mickaël Chevalier, Christophe Flahaut, Pascal Dhulster, Nedjar Naima
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 32, Iss , Pp 112-122 (2017)
An extracellular serine metalloprotease produced by Lactococcus lactis subsp lactis BR16 isolated from Algerian traditional fermented food was used for hydrolyzing bovine casein in order to identify antibacterial peptide. Antibacterial peptide was se
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d32ea826d7a04e208172798fbfe7b2f1
Autor:
Dhaouafi, Jihen, Romdhani, Montassar, Deracinois, Barbara, Flahaut, Christophe, Nedjar, Naima, Balti, Rafik
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology June 2024 58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hamed, Fatma, Elgaoud, Imen, Deracinois, Barbara, Flahaut, Christophe, Nedjar, Naima, Barkia, Ahmed
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2022 50 Part B
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abou-Diab, Mira, Thibodeau, Jacinthe, Fliss, Ismail, Dhulster, Pascal, Nedjar, Naima, Bazinet, Laurent
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 15 August 2021 269
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; May2024, Vol. 13 Issue 9, p1362, 24p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.