Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Nedeljković Nataša M."'
Autor:
Sakač Marijana B., Mišan Aleksandra Č., Pestorić Mladenka V., Šimurina Olivera D., Nedeljković Nataša M., Škrobot Dubravka J., Jovanov Pavle T., Milovanović Ivan S., Šarić Bojana M., Mandić Anamarija I.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 42, Iss 2, Pp 119-127 (2015)
Quality parameters and the possibility of successful placement of buckwheat-enriched wheat bread on the national market are presented in this paper. Analysis of the market position of buckwheat-enriched wheat bread includes demands, offer and competi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dbac45531fd04224ae143dfc8e4c4964
Autor:
Šarić Ljubiša Ć., Šarić Bojana M., Kravić Snežana Ž., Plavšić Dragana V., Milovanović Ivan Lj., Gubić Jasmina M., Nedeljković Nataša M.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 41, Iss 1, Pp 47-54 (2014)
The aim of this study was to investigate the antibacterial activity of raw milk from Domestic Balkan donkey breed toward Listeria monocytogenes and Staphylococcus aureus. Examination of antibacterial activity was performed in artificially contaminate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a783262954f44ce9ae17c619304d5e7
Autor:
Šarić Bojana M., Nedeljković Nataša M., Šimurina Olivera D., Pestorić Mladenka V., Kos Jovana J., Mandić Anamarija I., Sakač Marijana B., Šarić Ljubiša Ć., Psodorov Đorđe B., Mišan Aleksandra Č.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 41, Iss 1, Pp 39-46 (2014)
Blueberry pomace, by-product of juice production, was processed into a new food ingredient by drying and grinding and used for a new gluten-free cookies' formulation, with the aim of improving nutritional profile and antioxidant capacity. Since durat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/247cdd8dd1c241a48670012829ffcb48
Autor:
Sakač, Marijana B., Jovanov, Pavle T., Marić, Aleksandar Z., Pezo, Lato L., Kevrešan, Žarko S., Novaković, Aleksandra R., Nedeljković, Nataša M.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2019 276:15-21
Autor:
Jambrec, Dubravka J., Pestorić, Mladenka V., Psodorov, Đorđe B., Sakač, Marijana B., Nedeljković, Nataša M., Mandić, Anamarija I., Sedej, Ivana J.
Publikováno v:
Food and Feed Research (2011) 38(2):45-50
The standard wholegrain wheat flour pasta formulation was modified using light buckwheat flour at the level of 20% to obtain a new added-value product. The control and enriched dry pasta were tested on chemical and colour properties. Cooking properti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.