Zobrazeno 1 - 10
of 126
pro vyhledávání: '"Nebesny Ewa"'
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 14, Iss 3, Pp 135-140 (2010)
Samples of starch derived from three wheat varieties harvested in 2001, 2002 and 2003 were analyzed. Thermodynamic properties of amylose-lipid complexes (AML) formed in these starches and their dependence on weather conditions during wheat cultivatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1cfd524299294ebba8a982f659a52b12
Autor:
Rosicka - Kaczmarek, Justyna, Makowski, Bartłomiej, Nebesny, Ewa, Tkaczyk, Mariola, Komisarczyk, Aleksandra, Nita, Zygmunt
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2016 54 Part A:66-76
Publikováno v:
In Talanta 30 October 2011 86:23-34
The interest in the properties of hydroxycinnamic acids with health-promoting properties is constantly increasing. That is why more and more research is being conducted to better understand these properties. Ferulic acid, FA (4-hydroxy-3-methoxycinna
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::51af8f581d8e464f048b3ae40cfa3155
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oracz, Joanna1 (AUTHOR) joanna.oracz@p.lodz.pl, Nebesny, Ewa1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2016, Vol. 19 Issue 6, p1242-1258. 17p. 4 Charts, 1 Graph.
Autor:
Chmielewska, Anna, Kozłowska, Magdalena, Rachwał, Danuta, Wnukowski, Piotr, Amarowicz, Ryszard, Nebesny, Ewa, Rosicka-Kaczmarek, Justyna
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2021, Vol. 61 Issue 22, p3836-3856, 21p
Autor:
Budryn, Grażyna1 (AUTHOR) grazyna.budryn@p.lodz.pl, Nebesny, Ewa1 (AUTHOR), Oracz, Joanna1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Feb2015, Vol. 18 Issue 2, p290-302. 13p. 3 Charts, 3 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.