Zobrazeno 1 - 10
of 101
pro vyhledávání: '"Ndjouenkeu R"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Biotechnology & Bioengineering. 2
The spread of food spoilage microflora and food borne pathogenic bacteria are threat for food security and human health. The prolonged use of antibiotics or chemical preservatives to eradicate this microflora is disadvantageous because of the occurre
Publikováno v:
Research on Crops; Dec2019, Vol. 20 Issue 4, p843-851, 9p
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 25, Iss 4, Pp 240-247 (2007)
Drying of Shea Kernels and Butter Quality: Impact of Traditional Sun Drying. The objective of this study was to determine the effect of the conditions of direct sun exposure of the kernels from Butyrospermum parkii (shea) on the quality of the butter
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 24, Iss 3, Pp 175-182 (2006)
Effect of Cooking and Drying of Shea Nuts (Butyrospermum parkii (G. Don) Kotschy) on the Quality of Butter. Cooking time and drying temperature of shea nuts (Butyrospermum parkii) which protect the quality of the butter were determined. A cooking of
Leaves of Abrus precatorius, tubers of Burnatia enneandra and stems of Cadaba farinosa are used in savannah regions of Cameroon in traditional food processing, particularly in sweetening and liquefaction of gruels. α-amylase was extracted and partia
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______932::e1aae58667530e18ab4368e72e0b942f
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010065248
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010065248