Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Ndimba, B. K."'
Publikováno v:
South African Journal of Enology & Viticulture. 2017, Vol. 38 Issue 2, p144-155. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Animal Science; December 2014, Vol. 92 Issue: 12 p5739-5748, 10p
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
African Journal of Biotechnology; Vol 9, No 28 (2010); 4334-4341
African Journal of Biotechnology; Vol 9, No 28 (2010); 4334-4341
The ‘Bon Rouge’ pear (Pyrus communis L.) cultivar is characterized by high levels of anthocyanins, the pigments responsible for the red leaf and red fruit skin phenotype. Branches of ‘Bon Rouge’ pear trees planted in commercial orchards often
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::16ac1d0dc658970530c97aafeb4edd12
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-77955003511&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-77955003511&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.