Zobrazeno 1 - 10
of 359
pro vyhledávání: '"Ndiaye , I."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ndiaye , I., Diallo, M.A.
Publikováno v:
Agronomie Africaine; Vol. 34 No. 2 (2022); 199-213
L’objectif de cet article est de mesurer l’efficacité technique des exploitations agricoles familiales de mil dans le Bassin arachidier du Sénégal et d’identifier les déterminants de cette efficacité. L’étude a porté sur un échantillo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 17, Iss 2, Pp 321-331 (2013)
Characterization, germination and conservation of seeds of Carapa procera DC. (Meliaceae), a useful medicinal species for human and animal health. Carapa procera DC. (Meliaceae) is a widespread species occurring in the woodlands of Africa and Latin A
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28d88b3490d44c1997bda9b9a8753965
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Austin Journal of Microbiology. 6
The Presence of antimicrobial-resistant Salmonella in food remains a real threat. The aim of this study was to determine the antimicrobial resistance profiles of Salmonella strains isolated from the most consumed types of meat in Senegal. A total of