Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Ndèye Yaga Sy"'
Autor:
Anna Vanderkooy, Elaine L. Ferguson, Ndèye Yaga Sy, Rosenette Kane, Maty Diagne, Aminata Mbodji, Alissa M. Pries
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
BackgroundHigh consumption of unhealthy foods and beverages (UFB) during early childhood is cause for concern, with growing evidence from low- and middle-income countries finding associations with poor diet quality and malnutrition. Research from sub
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53fc9e00697942ce95bb39b51684f302
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bineti S. Vitta, Sandra L. Huffman, Mary Champeny, Alison B Feeley, Aminata Ndeye Coly, Khin Mengkheang, Ndèye Yaga Sy, Alissa M. Pries, El Hadji Issakha Diop, Shrid Dhungel, Elizabeth Zehner, Margaret Benjamin, Indu Adhikary
Publikováno v:
Matern Child Nutr
The availability and consumption of commercially produced foods and beverages have increased across low-income and middle-income countries. This cross-sectional survey assessed consumption of commercially produced foods and beverages among children 6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Asha Khosravi, Eleonora Bassetti, Katelyn Yuen-Esco, Ndeye Yaga Sy, Rosenette Kane, Lara Sweet, Elizabeth Zehner, Alissa M. Pries
Publikováno v:
Nutrients, Vol 15, Iss 10, p 2279 (2023)
The nutritional quality of commercially produced complementary food (CPCF) varies widely, with CPCF in high-income settings often containing excessive levels of sugar and sodium. Little is known about the nutritional quality of CPCF available in the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a44c682e5c94f87839d1ab821c27b18