Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Nazer, Ibrahim"'
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 64, Iss 3, Pp 171-180 (2014)
This study was carried out to investigate the antioxidant properties of synbiotic product, Lactobacillus acidophilus supplemented with 2.5% royal jelly in skim milk and Bifidobacterium bifidum supplemented with 7.5% royal jelly in skim milk, using DP
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ee512d7e4df4bcc8f5e47b615cb0b03
Publikováno v:
QJM: An International Journal of Medicine; 2024 Supplement, Vol. 117, pi18-i184, 1/3p
Publikováno v:
Jordan Journal of Agricultural Sciences. 2008, Vol. 4 Issue 4, p343-349. 7p.
Autor:
Abu Fares, Ra'ed J.1, Nazer, Ibrahim K.1 nazeri@ju.edu.jo, Darwish, Rula M.2, Zarqa, Mosa Abu3
Publikováno v:
Jordan Journal of Agricultural Sciences. 2008, Vol. 4 Issue 2, p138-147. 10p.
Publikováno v:
Jordan Journal of Agricultural Sciences. 2006, Vol. 2 Issue 4, p338-347. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Crop Protection 1992 11(4):341-344
Publikováno v:
Mellifera. 2009, Vol. 9 Issue 18, p23-32. 10p.