Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Navya, P. N."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Navya Kiran, N. Sri, Ramalakshmi, M.
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings Online; November 2023, Vol. 2822 Issue: 1 p020174-20183, 10p
Publikováno v:
International Journal of Recent Surgical and Medical Sciences; June 2023, Vol. 9 Issue: 1 p001-005, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Madhyastha, H, Halder, S, Queen Intan, N, Madhyastha, R, Mohanapriya, A, Sudhakaran, R, Sajitha, L S, Banerjee, K, Bethasiwi, P, Daima, H, Navya, P N, Maruyama, M, Nakajima, Y
Publikováno v:
RSC advances. 10(62)
Refining nutraceutical conjugated metal nanoparticles (NPs) and understanding their interactions with the cellular micro-environment is necessary for their application in nanomedicine. In the present experiment, we studied the effect of quercetin fun
Autor:
Navya, K. N., Sujatha, C. H.
Publikováno v:
Chemistry Africa; December 2022, Vol. 5 Issue: 6 p2203-2215, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manohara S. R., Rajashekara T. N., Shubha A., Subhranshu S. S., Murugendrappa M. V., Navya P. N.
Publikováno v:
Sensors & Transducers, Vol 210, Iss 3, Pp 32-37 (2017)
A stable and free standing polymer blend films of poly (2-ethyl-2-oxazoline) [PEOX] and poly(vinyl alcohol) [PVOH] were prepared by solution casting technique at different weight percentages (70/30, 50/50, 30/70). The prepared blends were characteriz