Zobrazeno 1 - 10
of 154
pro vyhledávání: '"Navrátilová, K."'
Autor:
Kouba, V., Hůrková, K., Navrátilová, K., Kok, D., Benáková, A., Laureni, M., Vodičková, P., Podzimek, T., Lipovová, P., Niftrik, L. van, Hajšlová, J., Loosdrecht, M.C.M. van, Weissbrodt, D.G., Bartáček, J.
Publikováno v:
Chem Eng J
Chemical Engineering Journal, 445
Chemical Engineering Journal (1997), 445, pp. 1-11
Chemical Engineering Journal (1997), 445, 1-11
Chemical Engineering Journal
Chemical Engineering Journal, 445
Chemical Engineering Journal (1997), 445, pp. 1-11
Chemical Engineering Journal (1997), 445, 1-11
Chemical Engineering Journal
The application of partial nitritation-anammox (PN/A) under mainstream conditions can enable substantial cost savings at wastewater treatment plants (WWTPs), but how process conditions and cell physiology affect anammox performance at psychrophilic t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zadák, Z., Skořepa, P., Lipták, V., Navrátilová, K., Kohoutková, J., Tichá, A., Hyšpler, R., Hejna, P., Pulkrabová, J., Hajšlová, J.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN April 2023 54:714-714
Autor:
Dragoun M; Department of Dairy, Fat and Cosmetics, Faculty of Food and Biochemical Technology, University of Chemistry and Technology, Technická 3, Prague 166 28, Czechia., Klausová K; Department of Biotechnology, Faculty of Food and Biochemical Technology, University of Chemistry and Technology, Technická 3, Prague 166 28, Czechia., Šimicová P; Department of Dairy, Fat and Cosmetics, Faculty of Food and Biochemical Technology, University of Chemistry and Technology, Technická 3, Prague 166 28, Czechia., Honzíková T; Department of Dairy, Fat and Cosmetics, Faculty of Food and Biochemical Technology, University of Chemistry and Technology, Technická 3, Prague 166 28, Czechia., Stejskal J; Department of Dairy, Fat and Cosmetics, Faculty of Food and Biochemical Technology, University of Chemistry and Technology, Technická 3, Prague 166 28, Czechia., Navrátilová K; Department of Food Analysis and Nutrition, Faculty of Food and Biochemical Technology, University of Chemistry and Technology, Technická 3, Prague 166 28, Czechia., Hajšlová J; Department of Food Analysis and Nutrition, Faculty of Food and Biochemical Technology, University of Chemistry and Technology, Technická 3, Prague 166 28, Czechia., Bárta J; Plant Production Group, Faculty of Agriculture, University of South Bohemia, Na Sádkách 1780, České Budějovice 370 05, Czechia., Bártová V; Plant Production Group, Faculty of Agriculture, University of South Bohemia, Na Sádkách 1780, České Budějovice 370 05, Czechia., Jarošová M; Plant Production Group, Faculty of Agriculture, University of South Bohemia, Na Sádkách 1780, České Budějovice 370 05, Czechia., Bjelková M; Agritec Plant Research s.r.o., Zemědělská 2520/16, Šumperk 787 01, Czechia., Filip V; Department of Dairy, Fat and Cosmetics, Faculty of Food and Biochemical Technology, University of Chemistry and Technology, Technická 3, Prague 166 28, Czechia., Kyselka J; Department of Dairy, Fat and Cosmetics, Faculty of Food and Biochemical Technology, University of Chemistry and Technology, Technická 3, Prague 166 28, Czechia.
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2022 Sep 21; Vol. 70 (37), pp. 11689-11703. Date of Electronic Publication: 2022 Sep 12.
Autor:
Kouba V; University of Chemistry and Technology Prague, Department of Water Technology and Environmental Engineering, Technická 5, 166 28 Prague, Czechia. Electronic address: vojtech.kouba@vscht.cz., Hůrková K; University of Chemistry and Technology Prague, Department of Food Analysis and Nutrition, Technická 5, 166 28 Prague, Czechia., Navrátilová K; University of Chemistry and Technology Prague, Department of Food Analysis and Nutrition, Technická 5, 166 28 Prague, Czechia., Kok D; University of Chemistry and Technology Prague, Department of Water Technology and Environmental Engineering, Technická 5, 166 28 Prague, Czechia., Benáková A; University of Chemistry and Technology Prague, Department of Water Technology and Environmental Engineering, Technická 5, 166 28 Prague, Czechia., Laureni M; TU Delft, Department of Biotechnology, Building 58, Van der Maasweg 9, 2629 HZ Delft, the Netherlands; TU Delft, Department of Water Management, Building 23, Stevinweg 1, 2628 CN Delft, the Netherlands., Vodičková P; University of Chemistry and Technology Prague, Department of Water Technology and Environmental Engineering, Technická 5, 166 28 Prague, Czechia; University of Chemistry and Technology Prague, Department of Biochemistry and Microbiology, Technická 5, 166 28 Prague, Czechia., Podzimek T; University of Chemistry and Technology Prague, Department of Biochemistry and Microbiology, Technická 5, 166 28 Prague, Czechia., Lipovová P; University of Chemistry and Technology Prague, Department of Biochemistry and Microbiology, Technická 5, 166 28 Prague, Czechia., van Niftrik L; Radboud University, Department of Microbiology, Institute for Water and Wetland Research, 1Heyendaalseweg 135, 6525 ED AJ Nijmegen, the Netherlands., Hajšlová J; University of Chemistry and Technology Prague, Department of Food Analysis and Nutrition, Technická 5, 166 28 Prague, Czechia., van Loosdrecht MCM; TU Delft, Department of Biotechnology, Building 58, Van der Maasweg 9, 2629 HZ Delft, the Netherlands., Weissbrodt DG; TU Delft, Department of Biotechnology, Building 58, Van der Maasweg 9, 2629 HZ Delft, the Netherlands., Bartáček J; University of Chemistry and Technology Prague, Department of Water Technology and Environmental Engineering, Technická 5, 166 28 Prague, Czechia.
Publikováno v:
The Science of the total environment [Sci Total Environ] 2022 Jul 15; Vol. 830, pp. 154715. Date of Electronic Publication: 2022 Mar 22.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hancu, Gabriel1 (AUTHOR) gabriel.hancu@umfst.ro, Modroiu, Adriana1 (AUTHOR), Stroia, Denisa Gabriela1 (AUTHOR) adriana.modroiu@umfst.ro, Uilăcan, Alexandra1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Symmetry (20738994). Oct2024, Vol. 16 Issue 10, p1354. 27p.