Zobrazeno 1 - 10
of 141
pro vyhledávání: '"Navarro,Anderson Marliere"'
Autor:
Sicchieri, Juliana Maria Faccioli, Gracia, Beatriz Miranda Campos, Schiavoni, Isabela Laurencio, Pagano, Ana Paula, Navarro, Anderson Marliere
Publikováno v:
In Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics June 2023 123(6):871-875
Autor:
Cirino Ruocco, Marina Augusta, Pacheco Cechinatti, Evelin Drociunas, Barbosa, Fernando, Jr., Navarro, Anderson Marliere
Publikováno v:
In Nutrition January 2018 45:85-89
Autor:
Dessordi, Renata, Spirlandeli, Adriano Levi, Zamarioli, Ariane, Volpon, José Batista, Navarro, Anderson Marliere
Publikováno v:
In Journal of Trace Elements in Medicine and Biology January 2017 39:169-175
Autor:
Mialich, Mirele Savegnago *, dos Santos, André Pereira, da Silva, Bruna Ramos, de Paula, Francisco José Albuquerque, Jordão, Alceu Afonso, Navarro, Anderson Marliere
Publikováno v:
In Journal of Clinical Densitometry January-March 2017 20(1):73-81
Autor:
Momentti, Ana Carolina, de Souza Macedo, Mariana, de Sousa Silva, Ana Flávia, de Oliveira Souza, Vanessa Cristina, Júnior, Fernando Barbosa, do Carmo Castro Franceschini, Sylvia, Navarro, Anderson Marliere
Publikováno v:
Biological Trace Element Research; Dec2023, Vol. 201 Issue 12, p5529-5539, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Watanabe, Lígia Moriguchi, Barbosa Júnior, Fernando, Jordão, Alceu Afonso, Navarro, Anderson Marliere
Publikováno v:
In Nutrition November-December 2016 32(11-12):1238-1242
Autor:
de Menezes Barbosa, Erika Grasiela Marques, Júnior, Fernando Barbosa, Machado, Alcyone Artioli, Navarro, Anderson Marliere
Publikováno v:
In Clinical Nutrition April 2015 34(2):248-251
Autor:
Beraldo, Rebeca Antunes, Vassimon, Helena Siqueira, Navarro, Anderson Marliere, Foss-Freitas, Maria Cristina
Publikováno v:
In Nutrition January 2015 31(1):127-131