Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Navarre M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of Pharmacotherapy; Feb2007, Vol. 41 Issue 2, p216-221, 6p
Autor:
Webb Ng, Trick Kd, Heroff Jc, Scott F, Deis C, Anderson E, Bowers R, Given Ps, Sloman K, Hung Gw, Laroche Fb, Scopp R, Granade A, Navarre M, Hurst Wj, Hines D, Rivera R, McKay D, Zygmunt Lc, Bussey M, Keller J, Vandine Br, Luth W, Mertle T, Behrens B, Sodano C, Colon M, Cohen G, Harms C, Sherman R
Publikováno v:
Journal of AOAC INTERNATIONAL. 65:256-264
A collaborative study was conducted using a modified AOAC method (sugars in chocolate) for the determination of fructose, glucose, sucrose, and maltose in presweetened cereals by high pressure liquid chromatography (HPLC). Eight samples consisting of
Autor:
Zygmunt, L. C., Anderson, E., Behrens, B., Bowers, R., Bussey, M., Cohen, G., Colon, M., Deis, C., Given, P. S., Granade, A., Harms, C., Heroff, J. C., Hines, D., Hung, G. W., William Hurst, Keller, J., Laroche, F. B., Luth, W., Mckay, D., Mertle, T., Navarre, M., Rivera, R., Scopp, R., Scott, F., Sherman, R., Sloman, K., Sodano, C., Trick, K. D., Vandine, B. R., Webb, N. G.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
A collaborative study was conducted using a modified AOAC method (sugars in chocolate) for the determination of fructose, glucose, sucrose, and maltose in presweetened cereals by high pressure liquid chromatography (HPLC). Eight samples consisting of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::1441a4eed535a97f491bcb528f520d6c
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0020110527&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0020110527&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.