Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Navaratne, C. M."'
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2024, Vol. 22 Issue 5, p1025-1043, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ruhuna Journal of Science; Jun2023, Vol. 14 Issue 1, p75-86, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science.
Quality evaluation of the porous crumb structure of leavened baked goods, especially bread, has become a vast study area of which various research studies have been carried out up to date. Here is a brief review focusing on those studies with six mai
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kinkini Hemachandra, Asitha De Silva, Dilanthi Amaratunga, Richard Haigh, Dissanayaka, D. M. N. A., Dinushka Hettiarachchi, Navaratne, C. M.
Publikováno v:
University of Huddersfield-PURE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::057b232177ab4c08c8667a71df8e5fac
https://pure.hud.ac.uk/en/publications/6b672b8b-c3ce-4131-af4a-8db863e2d5e8
https://pure.hud.ac.uk/en/publications/6b672b8b-c3ce-4131-af4a-8db863e2d5e8