Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Navaf, P."'
Autor:
Sneh Punia Bangar, K.V. Sunooj, Muhammed Navaf, Yuthana Phimolsiripol, William Scott Whiteside
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 27, Iss 1, Pp 411-430 (2024)
The industrial food applications of native starches are limited due to their limited resistance to shear, susceptibility to thermal decomposition, and high tendency for retrogradation. Cross-linking of starches adds intra and inter-molecular bonds at
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53b80e3aec27452f86cfe2306f715a48
Autor:
Gulzar Ahmad Nayik, Amir Gull, Lubna Masoodi, Muhammed Navaf, Kappat Valiyapeediyekkal Sunooj, İlknur Ucak, Maliha Afreen, Preetinder Kaur, Jagbir Rehal, Yash D. Jagdale, Seema Ramniwas, Rattan Singh, Robert Mugabi
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 10, Iss 1 (2024)
Milk proteins play a pivotal role in human nutrition and serve as abundant reservoirs of essential amino acids and bioactive compounds. Beyond their nutritional significance, they are also crucial ingredients in the food industry due to their unique
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/867e5aed7e4c413f81789896cfe265fc
Autor:
Marium Shaikh, Kappat Valiyapeediyekkal Sunooj, Md. Hafizur Rahman, Muhammed Navaf, Tahira Mohsin Ali
Publikováno v:
Legume Science, Vol 6, Iss 3, Pp n/a-n/a (2024)
ABSTRACT Lentils that are considered powerhouse of healthy calories are traditionally consumed in different regions of the world. With the increasing awareness regarding lentils' health‐related benefits, it is getting popular among people of all ag
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e62a889f01443d4874e48c64ba755f4
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 15, Iss , Pp 101032- (2024)
The study aimed to explore the physicochemical attributes and the in-vitro digestibility of talipot starch lysine complexes generated through heat moisture treatment (HMT) and annealing. Talipot starch is a nonconventional stem starch obtained from t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62a6396088424db3a0c2bbe9f63ae7fb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Muhammed Navaf, Kappat Valiyapeediyekkal Sunooj, Basheer Aaliya, Cherakkathodi Sudheesh, Plachikkattu Parambil Akhila, Shabir Ahmad Mir, Monica R. Nemtanu, Johnsy George, Maximilian Lackner, Amin Mousavi Khaneghah
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 14, Iss , Pp 100861- (2023)
Recently, plant proteins have received notable attention as food and medicine. Further, plant proteins are used to produce and isolate peptides to treat and prevent diseases in humans and animals. Plant proteins can be extracted from various sources,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27bdb7dc57324e3c86637a32d0a34cc1
Autor:
Rakesh, N., Mohan, Ajay, Navaf, P., Harisankar, M.S., Nambiar, Sreehari J., Harikrishnan, M., Devadathan, J.S., Rameshkumar, K.
Publikováno v:
In Materials Today: Proceedings 2023 72 Part 6:3040-3048
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.