Zobrazeno 1 - 10
of 302
pro vyhledávání: '"Naumovski N"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Foscolou A, Critselis E, Tyrovolas S, Chrysohoou C, Naumovski N, Sidossis LS, Rallidis L, Matalas AL, Panagiotakos D
Publikováno v:
PUBLIC HEALTH NUTRITION
r-FSJD. Repositorio Institucional de Producción Científica de la Fundació Sant Joan de Déu
instname
r-FSJD: Repositorio Institucional de Producción Científica de la Fundació Sant Joan de Déu
Fundació Sant Joan de Déu
r-FSJD. Repositorio Institucional de Producción Científica de la Fundació Sant Joan de Déu
instname
r-FSJD: Repositorio Institucional de Producción Científica de la Fundació Sant Joan de Déu
Fundació Sant Joan de Déu
OBJECTIVE: The aim of the present study was to investigate the differences between the consumption of plant-based v. animal-based protein-rich diets on successful ageing, as well as to identify the optimal combination of dietary protein intake for fa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7763643f26a15d7635696b5916a550b2
http://fundanet.fsjd.org/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=17814
http://fundanet.fsjd.org/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=17814
Objective: The aim of the present study was to investigate the differences between the consumption of plant-based v. animal-based protein-rich diets on successful ageing, as well as to identify the optimal combination of dietary protein intake for fa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::38a5481c94a2c200d6d47139c362ead7
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2987259
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2987259
BACKGROUND: The potential for diet to prevent and treat mental health conditions is an exciting area of investigation; however, the impact of different protein sources on mental health outcomes is unclear. OBJECTIVE: To evaluate the association betwe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::70cf9a1f6b1fa45d8291ccb357d0c016
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2987567
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2987567
Aims: To examine the association between dietary anti-inflammatory index (D-AII) and metabolic syndrome (MetS)prevalence, 10-year (2002–2012) diabetes, hypertension, hypercholesterolaemia incidence and 10-year transition from healthy (absence of al
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::d5ccb6ec1caaf0e589e8ba8f1a46061b
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3078383
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3078383
Aim: The aim of the present work was to evaluate the association between the level of adherence to the Mediterranean diet and successful aging, taking into consideration the overall dietary pattern, rather than individual foods, among middle-aged and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::a93a3fbb16635960cd496f94acda096f
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2987494
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2987494