Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Natural reduced water"'
Publikováno v:
Methods and Protocols, Vol 4, Iss 4, p 73 (2021)
Natural reduced water is natural water that contains active hydrogen and reduces oxidation. It is rare in the world, and in Japan, it is produced in the Hita area of Oita Prefecture (Hita Tenryosui water). Previous studies in humans have examined the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f66f513e05bd44dbbd3d17e666d80012
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Methods and Protocols, Vol 4, Iss 73, p 73 (2021)
Methods and Protocols
Methods and Protocols
Natural reduced water is natural water that contains active hydrogen and reduces oxidation. It is rare in the world, and in Japan, it is produced in the Hita area of Oita Prefecture (Hita Tenryosui water). Previous studies in humans have examined the
Autor:
Taichi Kashiwagi, Takeki Hamasaki, Sanetaka Shirahata, Takaaki Komatsu, Yuping Li, Noboru Nakamichi, Yoshitoki Ishii, Tomoya Kinjo, Zbigniew Gadek, Hanxu Yan, Kiichiro Teruya
Publikováno v:
Cytotechnology
Insulin-producing cells express limited activities of anti-oxidative enzymes. Therefore, reactive oxygen species (ROS) produced in these cells play a crucial role in cytotoxic effects. Furthermore, diabetes mellitus (DM) development is closely linked
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.