Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Natural casing"'
Publikováno v:
Journal of Chemists, Technologists and Environmentalists, Vol 3, Iss 1, Pp 20-26 (2022)
In this study, the effect of incorporation of the plant extracts in a natural casing on the color and sensory attributes in fermented sausages, “sucuk” type, was evaluated. The sausages were produced in industrial conditions, stuffed into the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66d671ca56eb47628b7b563f4591b257
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 5, p 1069 (2023)
The textural properties (hardness, springiness, gumminess, and adhesion) of 16-day stored sausages with different additions of orange extracts to the modified casing solution were estimated by response surface methodology (RSM) and a hyperspectral im
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b42895de05a4aadb89266441d15ef40
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 24, Iss 3, Pp 327-334 (2018)
The aim of this study is to investigate microbiological and mechanical specifications of the 21 natural casings were provided from various retail markets, slaughter houses and meat processing plants in Turkey that is ready to process. The ash content
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60fb7cc4b5814f49a3331b0a6ae1cc11
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Henk J. Wisselink, Joris J. Wijnker, Eline Verheij, Bregtje Smid, Wim H.M. van der Poel, Tinka Jelsma
Publikováno v:
Pathogens 10 (2021) 9
Pathogens, 10(9)
Pathogens
Volume 10
Issue 9
Pathogens, Vol 10, Iss 1188, p 1188 (2021)
Pathogens, 10(9)
Pathogens
Volume 10
Issue 9
Pathogens, Vol 10, Iss 1188, p 1188 (2021)
The aim of this pilot study was to determine viral loads and distribution over the total length, at short distances, and in the separate layers of the intestine of virus-infected animals for future inactivation studies. Two calves, two pigs, and two
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3d70989dde77ce2e11d45ebce619cce6
https://research.wur.nl/en/publications/determination-of-intestinal-viral-loads-and-distribution-of-bovin
https://research.wur.nl/en/publications/determination-of-intestinal-viral-loads-and-distribution-of-bovin
Autor:
DURSUN, Ahmet, GÜLER, Zehra
Publikováno v:
Volume: 24, Issue: 3 308-316
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Aims: Sucuk is oneof the most popular traditional dry-fermented sausages in Turkey. The mostvolatile compounds (VCs) formed by biochemical pathways or derived directlyfrom spices are essential for sucuk flavor. The object of this study was tomake a c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::641ece903825f15c64383334d377ec0a
https://dergipark.org.tr/tr/pub/mkutbd/issue/50735/641581
https://dergipark.org.tr/tr/pub/mkutbd/issue/50735/641581
Autor:
Dursun, Ahmet, Güler, Zehra
Aims: Sucuk is one of the most popular traditional dry-fermented sausages in Turkey. The most volatile compounds (VCs) formed by biochemical pathways or derived directly from spices are essential for sucuk flavor. The object of this study was to make
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4778::c00b85c426401e26b6acf63ea54615ec
https://hdl.handle.net/20.500.12483/3156
https://hdl.handle.net/20.500.12483/3156
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.