Zobrazeno 1 - 10
of 3 592
pro vyhledávání: '"Natural aroma"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Phytomedicine Plus February 2021 1(1)
Autor:
Bättig, Sarah1,2 (AUTHOR), Egger, Timothy1 (AUTHOR), Gey, Olga1 (AUTHOR), Bochet, Christian G.2 (AUTHOR), Flachsmann, Felix1 (AUTHOR) felix.flachsmann@givaudan.com
Publikováno v:
Helvetica Chimica Acta. Nov2021, Vol. 104 Issue 11, p1-10. 10p.
Autor:
Kaur, Ishwinder1 (AUTHOR), Korrapati, Nimitha1 (AUTHOR), Bonello, Jonathan1 (AUTHOR), Mukherjee, Anuradha1 (AUTHOR), Rishi, Vikas1 (AUTHOR), Bendigiri, Chandrika1 (AUTHOR) chandrika@tojovikasbiotech.com
Publikováno v:
Journal of Biosciences. 6/23/2022, Vol. 47 Issue 3, p1-10. 10p.
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 1 November 2017 165:509-519
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Patel, Rajendra P., Singh, Rakshapal, Rao, B.R. Rajeswara, Singh, R.R., Srivastava, Abhilasha, Lal, R.K.
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products September 2016 87:210-217
Autor:
Ben Akacha, Najla, Gargouri, Mohamed
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing April 2015 94:675-706
Publikováno v:
Phytomedicine Plus, Vol 1, Iss 1, Pp 100007- (2021)
Background: Organisms perceive various sensory information from the outside world and use this information to initiate several actions. In particular, odors are strongly linked to emotion and often evoke different feelings and specific memories. Arom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca537c31303d4a1e9e71aed6b7b8b73b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.