Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Native sago starch"'
Publikováno v:
Agritech, Vol 36, Iss 03, Pp 247-252 (2016)
The purpose of this study was to evaluate the effect of the addition of several glycerol concentrations in the making of edible film from native and phosphate sago starch on physical, mechanical and barrier properties of the film. A completely random
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de7f09c3c7f04470b321a7be84b9163b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agritech; Vol 36, No 3 (2016); 247-252
The purpose of this study was to evaluate the effect of the addition of several glycerol concentrations in the making of edible film from native and phosphate sago starch on physical, mechanical and barrier properties of the film. A completely random
Publikováno v:
Agritech; Vol 26, No 3 (2006)
This research was conducted to use native sago starch (PSA), hydroxypropyl sago starch (PSHP, molar substitutions (MS) 0.058) and hydroxypropyl-acetyl sago starch (PSHP-AS MS 0.058; degree of substitutions (DS) 0.061) as basic materials for edible fi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.