Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"National Iodine Deficiency Disorders Control Programme"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100363- (2023)
The different types of edible rock salts (black, and pink) are fetching premium price compared to white sea salt. Survey of 300 individuals indicated that black rock salt is mainly used for sprinkling and sea salt for cooking. Further, people are swi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/640c0728b0b044998aeb90b8a0f2922c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chandrakant S Pandav
Publikováno v:
Annals of the National Academy of Medical Sciences (India), Vol 51, Iss 4, Pp 166-177 (2015)
Iodine Deficiency Disorders (IDD) constitute the single largest cause of preventable brain damage worldwide. In India the entire population is prone to IDD due to deficiency of iodine in the soil of the subcontinent and consequently the food derived
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/843af855046f4ae58f9cb0a79bb8966a
Publikováno v:
The Indian Journal of Medical Research
Indian Journal of Medical Research, Vol 138, Iss 3, Pp 418-433 (2013)
Indian Journal of Medical Research, Vol 138, Iss 3, Pp 418-433 (2013)
Iodine deficiency disorders (IDD) constitute the single largest cause of preventable brain damage worldwide. Majority of consequences of IDD are invisible and irreversible but at the same time these are preventable. In India, the entire population is
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.