Zobrazeno 1 - 10
of 317
pro vyhledávání: '"National Iodine Deficiency Disorders Control Programme"'
Autor:
Yadav, Kapil1 dr.kapilyadav@gmail.com, Pandav, Chandrakant S.2
Publikováno v:
Indian Journal of Medical Research. Nov2018, Vol. 148 Issue 5, p503-510. 8p.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chandrakant S Pandav, Kapil Yadav
Publikováno v:
Indian Journal of Medical Research, Vol 148, Iss 5, Pp 503-510 (2018)
The Indian Journal of Medical Research
The Indian Journal of Medical Research
Iodine deficiency disorders (IDDs) constitute a significant public health problem globally. In India, the entire population is prone to IDDs due to deficiency of iodine in the soil of the sub-continent and thus both animal and plant source food grown
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100363- (2023)
The different types of edible rock salts (black, and pink) are fetching premium price compared to white sea salt. Survey of 300 individuals indicated that black rock salt is mainly used for sprinkling and sea salt for cooking. Further, people are swi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/640c0728b0b044998aeb90b8a0f2922c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vir, Sheila C.
Publikováno v:
In Public health nutrition in developing countries 2011:575-605