Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Natesan Karthi"'
Autor:
Thimmarayan, Srivalli, Mohan, Harshavardhan, Murali Krishna Vasamsetti, Bala, Kim, Gitae, Natesan, Karthi, Jayaprakash, Arul, Shin, Taeho
Publikováno v:
In Chemosphere January 2024 347
Autor:
Thimmarayan, Srivalli, Mohan, Harshavardhan, Manasa, Gaddapara, Natesan, Karthi, Mahendran, Shanmugam, Muthukumar Sathya, Pavithra, Oh, Byung-Taek, Ravi Kumar, R., Sigamani Gandhimathi, Rangasamy, Jayaprakash, Arul, Seralathan, Kamala-Kannan
Publikováno v:
In Environmental Research 1 January 2024 240 Part 1
Autor:
Mohan, Harshavardhan, Ramalingam, Vaikundamoorthy, Adithan, Aravinthan, Natesan, Karthi, Seralathan, Kamala-Kannan, Shin, Taeho
Publikováno v:
In Journal of Hazardous Materials 15 August 2021 416
Autor:
Mohan, Harshavardhan, Ramasamy, Mohankandhasamy, Ramalingam, Vaikundamoorthy, Natesan, Karthi, Duraisamy, Maruthamani, Venkatachalam, Janaki, Shin, Taeho, Seralathan, Kamala-Kannan
Publikováno v:
In Journal of Hazardous Materials 15 June 2021 412
Publikováno v:
In Toxicology Reports 2018 5:977-987
Autor:
Harshavardhan Mohan, Natesan Karthi, Pavithra Muthukumar Sathya, Vaikundamoorthy Ramalingam, Srivalli Thimmarayan, Mohammad Amjad Hossain, Adithan Aravinthan, Taeho Shin
Publikováno v:
Journal of Industrial and Engineering Chemistry. 111:454-463
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thangaraj, Kalaiyarasu1, Natesan, Karthi1, Settu, Kandakumar1, Palani, Mariyappan1, Govindarasu, Mydhili1, Subborayan, Vanitha1, Vaiyapuri, Manju1 manjucb11@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Cancer Research & Therapeutics. Oct2018, Vol. 14 Issue 6, p1379-1388. 10p.
Autor:
Natesan, Karthi, Srivalli, Thimmarayan, Mohan, Harshavardhan, Jayaprakash, Arul, Ramalingam, Vaikundamoorthy
Publikováno v:
Food & Function; 12/21/2022, Vol. 13 Issue 24, p13002-13013, 12p