Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Nassanga, Prossy"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2018, Vol. 6 Issue 8, p2374-2385. 12p.
Additional file 1: Supplementary material S1. Modified questionaire used to collect data on consumption of fruits and vegetables, nutritional knowledge, attitude and socio-dermographic characteriostics of the respondents.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a6c9942a84fe123dcc4cbe974310e30f
Additional file 2: Supplementary material S2. Modified focus group discussion guide for assessing non-attitudinal and non-knowledge based barriers to consumption of fruits and vegetables.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2efffd192fe9f7d1b1da33859de603ae
Publikováno v:
BMC Nutrition; 11/9/2021, Vol. 7 Issue 1, p1-16, 16p