Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Nasr, Pedram"'
Autor:
Zhou, Zhitong, Amer, Hala, Sultani, Arianna, Nasr, Pedram, Wang, Yan, Corradini, Maria G., Douglas Goff, H., LaPointe, Gisèle, Rogers, Michael A.
Publikováno v:
In Food Research International May 2023 167
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nasr, Pedram
Dibenzylidene-D-sorbitol (DBS) is the most well-known molecule among the gelators because of its potential to produce a gel across a broad range of organic solvents. Chemical modification of DBS in this study shows how hydrogen bonding on different c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______453::6acdb35c733581309e2ce9c2a892f1f4
https://hdl.handle.net/10214/18141
https://hdl.handle.net/10214/18141
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xu, April X., West, Elizabeth A. L., Nasr, Pedram, Zhou, Zhitong, Corradini, Maria G., Wright, Amanda J., Joye, Iris J., Rogers, Michael A.
Publikováno v:
Food Biophysics; Mar2022, Vol. 17 Issue 1, p93-105, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.