Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Naseri, Gita"'
Autor:
Naseri, Gita1,2 (AUTHOR) naseri@mpusp.mpg.de, Raasch, Hannah2 (AUTHOR), Charpentier, Emmanuelle1,2 (AUTHOR), Erhardt, Marc1,2 (AUTHOR) marc.erhardt@hu-berlin.de
Publikováno v:
Communications Biology. 10/3/2023, Vol. 6 Issue 1, p1-13. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 9 (2021)
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 9 (2021)
The non-conventional yeast Pichia pastoris (syn. Komagataella phaffii) has become a powerful eukaryotic expression platform for biopharmaceutical and biotechnological applications on both laboratory and industrial scales. Despite the fundamental role
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a927da981d7da7123a8431e6de61f85c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Naseri, Gita
Bereits seit 9000 Jahren verwendet die Menschheit die Bäckerhefe Saccharomyces cerevisiae für das Brauen von Bier, aber erst seit 150 Jahren wissen wir, dass es sich bei diesem unermüdlichen Helfer im Brauprozess um einzellige, lebende Organismen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3cad7ce0a20d24a3a11a024283d000f0
Autor:
Naseri, Gita
Bereits seit 9000 Jahren verwendet die Menschheit die Bäckerhefe Saccharomyces cerevisiae für das Brauen von Bier, aber erst seit 150 Jahren wissen wir, dass es sich bei diesem unermüdlichen Helfer im Brauprozess um einzellige, lebende Organismen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______266::633a64a430978cb18cd2af46f9517aa7
https://publishup.uni-potsdam.de/files/42151/naseri_diss.pdf
https://publishup.uni-potsdam.de/files/42151/naseri_diss.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Naseri G; Institute of Biology, Humboldt Universität zu Berlin, Berlin, Germany., Prause K; Institute of Chemistry, Humboldt Universität zu Berlin, Berlin, Germany., Hamdo HH; Institute of Chemistry, Humboldt Universität zu Berlin, Berlin, Germany., Arenz C; Institute of Chemistry, Humboldt Universität zu Berlin, Berlin, Germany.
Publikováno v:
Frontiers in bioengineering and biotechnology [Front Bioeng Biotechnol] 2021 Aug 09; Vol. 9, pp. 676900. Date of Electronic Publication: 2021 Aug 09 (Print Publication: 2021).