Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Naselli, V."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The present work was performed to improve the general quality characteristics of sparkling wines produced in Southern Italy (Sicily region) as well as the sustainability of the production process. To this purpose, two novel approaches were applied du
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::2f2600bf232ebe457103414413eeab7c
http://hdl.handle.net/10447/379575
http://hdl.handle.net/10447/379575
Autor:
Alfonzo A., Moschetti G., Laudicina V. A., Ciminata A., Craparo V., Naselli V., Spanò G. M., Francesca N.
Wine and dairy chains rapresent of the agri-foof leading sectors in Sicily. Composting residues from these two chains would contribute to increase the environmental sustainability of the production with additional advantages represented by the reduct
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::e2f76245b5e66ee6173ed4559d0ed918
http://hdl.handle.net/10447/379726
http://hdl.handle.net/10447/379726