Zobrazeno 1 - 10
of 943
pro vyhledávání: '"Nascimento, Y."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Denilson Lima Santos
Publikováno v:
Revista Brasileira do Caribe, Vol 0, Iss 0 (2017)
Este ensaio é parte da tese de doutoradoYorubas y bantúesenla discursividad ancestral: estudio comparado de Sortilégio II (1979) de Abdias do Nascimento y de Changó, elgran putas (1983) de Manuel Zapata Olivella e aqui tecemos notas para comparar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a72762dc7e7345e78b865423e2f85ea6
Autor:
Denilson Lima Santos
Publikováno v:
Estudos de Literatura Brasileira Contemporânea, Iss 44, Pp 223-248 (2014)
En este ensayo planteamos el texto literario como un espacio de re - escritura de las tradiciones yoruba s y bantúes como fuerza motriz creadora de un discurso literario. Las voces africanas en las Américas aparecen recuperadas en un modelo estéti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65d8e84af84543dba4db20fc1b9f3f9d
Publikováno v:
Revista Foco (Interdisciplinary Studies Journal); 2023, Vol. 16 Issue 6, p1-21, 21p
Publikováno v:
Trivium (2176-4891); 2022 Special Issue, Vol. 14, p132-136, 5p
Autor:
Ayala, Jorge M.
Publikováno v:
Revista Española de Filosofía Medieval 6, 303 (1999)
Helvia. Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
instname
Helvia. Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
instname
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5dfc9c0eaa82b65ba3aac3af8971e920
https://hdl.handle.net/10396/22930
https://hdl.handle.net/10396/22930
Autor:
Candice Costa Silva J; Program of Natural Sciences Biotechnology, Federal University of Campina Grande -UFCG, Cuité, PB, Brazil., Medeiros Santos N; Program of Natural Sciences Biotechnology, Federal University of Campina Grande -UFCG, Cuité, PB, Brazil., de Sousa Silva N; Program of Natural Sciences Biotechnology, Federal University of Campina Grande -UFCG, Cuité, PB, Brazil., Cristina Silveira Martins A; Academic Health Unit, Center of Education and Health, Federal University of Campina Grande, Cuité 58175-000, Brazil., Maria Gomes Dutra L; Laboratory of Experimental Nutrition, Department of Nutrition, Federal University of Campina Grande, Cuité, Paraiba, Brazil. Electronic address: lara-dutra@hotmail.com., Eduardo Alves Dantas C; Laboratory of Bromatology, Department of Nutrition, Federal University of Campina Grande, Cuité, Paraiba, Brazil., Dos Santos Lima M; Department of Food Technology, Federal Institute of Sertão Pernambucano, Petrolina 56302-100, Brazil., Fechine Tavares J; Post-Graduate Program in Bioactive Natural and Synthetic Products, Health Sciences Center, Federal University of Paraíba, João Pessoa 58051-900, Brazil., Sobral da Silva M; Post-Graduate Program in Bioactive Natural and Synthetic Products, Health Sciences Center, Federal University of Paraíba, João Pessoa 58051-900, Brazil., Mangueira do Nascimento Y; Post-Graduate Program in Bioactive Natural and Synthetic Products, Health Sciences Center, Federal University of Paraíba, João Pessoa 58051-900, Brazil., Ferreira da Silva E; Institute for Research in Drugs and Medicines - IPeFarM, Federal University of Paraíba, João Pessoa 58051-900, Brazil., Eduardo Vasconcelos de Oliveira C; Departament of Nutrition, UNIESP Center University, João Pessoa, Brazil., Elieidy Gomes de Oliveira M; Department of Nutrition, Health Sciences Center, Federal University of Paraíba, João Pessoa 58051-900, Brazil., Elias Pereira D; Laboratory of Experimental Nutrition, Department of Nutrition, Federal University of Campina Grande, Cuité, Paraiba, Brazil., Carolina Dos Santos Costa A; Departament of Gastronomy, Federal Rural University of Pernambuco, Recife, Pernambuco, Brazil., Carlo Rufino Freitas J; Program of Natural Sciences Biotechnology, Federal University of Campina Grande -UFCG, Cuité, PB, Brazil., Késsia Barbosa Soares J; Program of Natural Sciences Biotechnology, Federal University of Campina Grande -UFCG, Cuité, PB, Brazil; Laboratory of Experimental Nutrition, Department of Nutrition, Federal University of Campina Grande, Cuité, Paraiba, Brazil., Bordin Viera V; Program of Natural Sciences Biotechnology, Federal University of Campina Grande -UFCG, Cuité, PB, Brazil; Laboratory of Bromatology, Department of Nutrition, Federal University of Campina Grande, Cuité, Paraiba, Brazil.
Publikováno v:
Journal of chromatography. B, Analytical technologies in the biomedical and life sciences [J Chromatogr B Analyt Technol Biomed Life Sci] 2024 May 15; Vol. 1239, pp. 124126. Date of Electronic Publication: 2024 Apr 20.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.