Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Nascimento, Tais"'
Autor:
Costa Pereira, Jarson Pedro da, Gonzalez, Maria Cristina, Prado, Carla M., Cabral, Poliana Coelho, Nascimento, Tais Galdencio do, Nascimento, Maria Karolainy do, Diniz, Alcides da Silva, Ramiro, Claudia Porto Sabino Pinho, Fayh, Ana Paula Trussardi
Publikováno v:
In Nutrition September 2024 125
Autor:
Pereira, Jarson Pedro da Costa, Gomes, Andressa Caroline Burgos, Queiroz Júnior, José Reginaldo Alves de, Nascimento, Taís Galdêncio do, Luz, Marcella Campos Lima da, Albuquerque, Mellina Neyla de Lima, Cabral, Poliana Coelho
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN April 2023 54:288-292
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nascimento, Taís Silva *, §, de Queiroz, Rodrigo Santos †, §, Ramos, Ana Carolina Conceição *, Martinez, Bruno Prata *, ‡, §, Da Silva e Silva, Cássio Magalhães ‡, Gomes-Neto, Mansueto ‡, §
Publikováno v:
In Ultrasound in Medicine & Biology November 2021 47(11):3041-3067
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Rehabilitation Sciences. 3
The traumatic spinal cord injury can generate sequels with high clinical severity and dysfunction and limitations of irreversible character. Current studies seek to reverse the sequelae and gain functionality in these individuals. Galvanic vestibular
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nascimento, Tais Aparecida do, Faria, Maria Graciela Iecher, Fernandez, Carla Maria Mariano, Gazim, Zilda Cristiani, Colauto, Nelson Barros, Linde, Giani Andrea, Bolanho, Beatriz Cervejeira, Ruiz, Suelen Pereira
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 11; e64191110026
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 11; e64191110026
Research, Society and Development; v. 9 n. 11; e64191110026
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 11; e64191110026
Research, Society and Development; v. 9 n. 11; e64191110026
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Jam is the product using fruits added of sugar (sucrose), pectin and acid, in addition to other ingredients. It is of interest to diversify the flavors of this product, as well as to use agro-industrial by-products. The aim of this study was to devel
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::6121f8f0b6e293fe3681fa37bd111693
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/10026
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/10026
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.