Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Nascimento, Edgar"'
Autor:
Costa, Celso Soares, Gonçalves, Wesley Nunes, Zanoni, Vanda Alice Garcia, dos Santos de Arruda, Mauro, de Araújo Carvalho, Mário, Nascimento, Edgar, Marcato Junior, José, Diemer, Odair, Pistori, Hemerson
Publikováno v:
In Smart Agricultural Technology August 2023 4
Autor:
Ferreira, Bruno Araujo, da Silva, Aurélia Regina Araújo, Filbido, Gabriel Silvério, Narita, Isabela Mendes Pacheco, Pinheiro, Ana Paula de Oliveira, da Cruz e Silva, Daphane, Nascimento, Edgar, Villa, Ricardo Dalla, de Oliveira, Adriana Paiva
Publikováno v:
In Measurement: Food November 2022 8
Autor:
Nascimento, Edgar [UNESP]
Publikováno v:
AlephRepositório Institucional da UNESPUniversidade Estadual PaulistaUNESP.
Made available in DSpace on 2014-12-02T11:16:57Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2014-02-27Bitstream added on 2014-12-02T11:20:50Z : No. of bitstreams: 1 000797343.pdf: 769171 bytes, checksum: e4b6a7c175e5957d6ca52df5c59819d1 (MD5)
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/111137
Autor:
Nascimento, Edgar.
Orientador: Rubén Augusto Romero Lázaro
Banca: José Roberto Sanches Mantovani
Banca: Antonio Padilha Feltrin
Banca: Carlos Roberto Mendonça da Rocha
Banca: Edgar Manuel Carreño Franco
Neste trabalho foi apresentado uma n
Banca: José Roberto Sanches Mantovani
Banca: Antonio Padilha Feltrin
Banca: Carlos Roberto Mendonça da Rocha
Banca: Edgar Manuel Carreño Franco
Neste trabalho foi apresentado uma n
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/111137
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Seó, Sandra Tiemi, Souza, Xisto Rodrigues de, Scabora, Márcia Helena, Nascimento, Edgar, Rodrigues, Erika Cristina, Faria, Rozilaine Aparecida Pelegrine Gomes de
Publikováno v:
Ciência Rural, Volume: 54, Issue: 1, Article number: e20220460, Published: 26 JUN 2023
This study developed chicken nuggets with emulsions with different percentages of canola oil (CO) to replace the chicken skin and evaluating the quality of the final product and the effect of frying. The experiment was set up in a 5x5 factorial schem
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::f5982ce8b60331375fe599fc9bb4c611
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782024000100751&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782024000100751&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mesquita, Juliana de Andrade, Oliveira, Thayla Thais da Silva, Santos, Joana Gabrieli da Silva, Gaspar, Michelle Regys Gonçalves Rafael do Carmo, Vieira, Vinícius de Almeida, Rodrigues, Erika Cristina, Nascimento, Edgar, Faria, Peter Bitencourt, Faria, Rozilaine Aparecida Pelegrine Gomes de
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 6; e8111628844
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 6; e8111628844
Research, Society and Development; v. 11 n. 6; e8111628844
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 6; e8111628844
Research, Society and Development; v. 11 n. 6; e8111628844
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
This study aimed to evaluate the physicochemical quality and fatty acid profile of a premix with partial replacement of animal fat by buriti oil (Mauritia flexuosa L.) for use in meat products. Four levels of animal fat replacement by buriti oil were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e0a5d2096a17a34f8a537357db7beb20
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/28844
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/28844