Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Nascimento, Davi dos Santos"'
Autor:
de Araújo, Alana Natalícia Vasconcelos, de Souza, Evandro Leite, Nascimento, Davi dos Santos, Alves, Jade Morais, Brito Sampaio, Karoliny, da Silva, Sabrina Radames Ferreira, de Brito Alves, José Luiz, de Albuquerque, Thatyane Mariano Rodrigues
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods July 2024 118
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 9; e215997146
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 9; e215997146
Research, Society and Development; v. 9 n. 9; e215997146
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 9; e215997146
Research, Society and Development; v. 9 n. 9; e215997146
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The objective was to perform the physicochemical characterization and sensory acceptance of brownies with functional potential made with alternative flours of brown flaxseed (Linum usitatissimum) and chia flour (Salvia hispânica L.). Brownie formula
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e0952c2f5f664e47dafbe7a0ae7e6677
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/7146
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/7146