Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"Nascimento, Abadia dos Reis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Machado, Fabio Bahls, Lopes de Macêdo, Isaac Yves, Campos, Hericles Mesquita, Gonçalves Moreno, Emily Kussmaul, Batista Silva, Marlon Fernando, Raimundo de Oliveira Neto, Jerônimo, Feitosa Ramalho, Ruver Rodrigues, Nascimento, Abadia dos Reis, Vaz, Boniek Gontijo, Carlos da Cunha, Luiz, Ghedini, Paulo César, Diculescu, Victor Constantin, de Souza Gil, Eric
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2021 41
Autor:
Mendonça, Sara Raquel *, Ávila, Mylla Crysthyan Ribeiro, Vital, Roberto Gomes, Evangelista, Zeuxis Rosa, Pontes, Nadson de Carvalho, Nascimento, Abadia dos Reis
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 3 January 2021 275
Autor:
NASCIMENTO, Abadia dos Reis
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFGUniversidade Federal de GoiásUFG.
Made available in DSpace on 2014-07-29T14:52:10Z (GMT). No. of bitstreams: 1 abadia tese.pdf: 6055071 bytes, checksum: 41810223bb4492258f77c027a3385652 (MD5) Previous issue date: 2009-02-17
The search of alternative products for tomato bacterial
The search of alternative products for tomato bacterial
Externí odkaz:
http://repositorio.bc.ufg.br/tede/handle/tde/457
Autor:
Ribeiro Ávila, Mylla Crysthyan, Lourenço, Valdir, Jr., Quezado-Duval, Alice Maria, Becker, Walter Ferreira, Fiori de Abreu-Tarazi, Monita, Borges, Lino Carlos, Nascimento, Abadia dos Reis
Publikováno v:
In Crop Protection December 2020 138
Autor:
Marcio Mesquita, Alexandre Pureza Machado, Antonio Dos Santos De Paula, Marcos V. Da Silva, Henrique Fonseca De Oliveira, Rafael Battisti, Nascimento Abadia Dos Reis
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 75 (2019)
Given the current water scarcity and aiming at sustainable agricultural development, it is necessary to identify and apply the most appropriate practices for water saving, also considering yield and water productivity improvement. Tomato is a high-wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9b4debe52de4142a18b1ac614c4f233
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tavares, Rodolfo Sodré, Silva, Paulo Alex Neves da, Machado, Ludmila Batista, Nascimento, Abadia dos Reis, Carneiro, Lilian Carla, Vieira, José Daniel Gonçalves
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 2; e28011225760
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 2; e28011225760
Research, Society and Development; v. 11 n. 2; e28011225760
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 2; e28011225760
Research, Society and Development; v. 11 n. 2; e28011225760
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Tomato (Solanum lycopersicum L.) is one of the most important and most cultivated vegetables in the world, having a market for derivative products with high commercial appeal. The inoculation of probiotic bacteria can act in the prevention of disease
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::7791dbed71502590a1edb0053309f2f6
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/25760
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/25760
Autor:
Brito, Annelisa Arruda de, Campos, Fernanda, Nascimento, Abadia dos Reis, Corrêa, Gilmarcos de Carvalho, Silva, Flávio Alves da, Teixeira, Gustavo Henrique de Almeida, Cunha Júnior, Luis Carlos
Publikováno v:
In Food Control August 2021 126