Zobrazeno 1 - 10
of 108
pro vyhledávání: '"Nascetti S."'
Publikováno v:
In Biomedicine & Pharmacotherapy 2005 59(6):312-317
Autor:
Moro, Ml, Marchi, M, Buttazzi, R, Nascetti, S, Collaborators: Pompa MG, INF OSS Project G. r. o. u. p., Salcuni, P, Scassa, E, Scudieri, M, Cauzillo, G, Locuratolo, F, Barone, R, Pizzuti, R, Sarnelli, B, Simon, G, Turello, D, Trevisan, R, Puro, V, Martini, L, Mandolini, D, Vizio, M, Nannini, M, Pavan, A, Bernieri, F, D'Errico, M, Prospero, E, Zotti, Carla Maria, Dipietrantonj, C, Prato, R, Villone, G, Balducci, Mt, Mura, M, Mura, I, Maniaci, L, Cantaro, Sp, Poli, A, Privitera, G, Porretta, A, Fiorio, M, Montedori, A, Sacco, R, Mastaglia, M, Spolaore, P, Fedeli, U, Santa, Pj, Fabbri, L, Piccini, G.
Publikováno v:
Journal of Hospital Infection. 77:52-57
A national survey was conducted to describe the coverage and characteristics of infection prevention and control (IC) programmes in Italy and to evaluate progress during recent years. All regions, with one small exception, participated and the respon
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Covas M. I., Nyyssonen K., Poulsen H. E., Kaikkonen J., Zunft H. J., Kiesewetter H., GADDI, ANTONIO VITTORINO, de la Torre R., Mursu J., Baumler H., Nascetti S., Salonen J. T., Fito M., Virtanen J., Marrugat J., EUROLIVE Study Group
Background Virgin olive oils are richer in phenolic content than refined olive oil. Small, randomized, crossover, controlled trials on the antioxidant effect of phenolic compounds from real-life daily doses of olive oil in humans have yielded conflic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1156573145b9da0a2ecafefd9344a514
http://hdl.handle.net/11585/35364
http://hdl.handle.net/11585/35364
Autor:
BERNARDI, ROBERTO, CICERO, ARRIGO FRANCESCO GIUSEPPE, D'ADDATO, SERGIO, BRILLANTE, ROBERTO, GADDI, ANTONIO VITTORINO, Nascetti S., Fiorito A., Miconi A., Laghi L., Petraglia V.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::84209e994048e11062607874cd5043c4
http://hdl.handle.net/11585/25201
http://hdl.handle.net/11585/25201
Autor:
CICERO, ARRIGO FRANCESCO GIUSEPPE, GADDI, ANTONIO VITTORINO, Nascetti S., Noera G., for the Massalombarda Project Team
Publikováno v:
Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases. 16:e5-e6
Autor:
La Manna, G, Cappuccilli, Ml, Mina, Gd, Persici, E, Nascetti, S, Bianchi, F, Ortolani, M, Comai, G, Donati, G, Feliciangeli, G, Scolari, Mp, Stefoni, S
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3674::f66a43653b0b149b1301eaf509b8cdb6
https://hdl.handle.net/11380/1256391
https://hdl.handle.net/11380/1256391
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.