Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Naruenartwongsakul, Srisuwan"'
Autor:
Salee, Nuttinee a, ⁎⁎, Naruenartwongsakul, Srisuwan b, Chaiyana, Wantida c, Yawootti, Artit d, Suthapakti, Kanyarat a, Simapaisarn, Piyawan a, Chaisan, Worrapob e, Utama-ang, Niramon a, e, ⁎
Publikováno v:
In Heliyon 30 August 2024 10(16)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
NARUENARTWONGSAKUL, SRISUWAN1, CHINNEN, MANJEET S.2, BHUMMIRATANA, SAKARINDR1, YOOVIDHYA, TIPAPORN1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. 2004, Vol. 28 Issue 3, p223-239. 17p.
Publikováno v:
Current Research in Nutrition & Food Science; Aug2019, Vol. 7 Issue 2, p555-567, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
NARUENARTWONGSAKUL, SRISUWAN, CHINNEN, MANJEET S., BHUMMIRATANA, SAKARINDR, YOOVIDHYA, TIPAPORN
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; 2004, Vol. 28 Issue 3, p223-239, 17p
Autor:
NARUENARTWONGSAKUL, SRISUWAN1, CHINNEN, MANJEET S.2, BHUMMIRATANA, SAKARINDR1, YOOVIDHYA, TIPAPORN1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. 2004, Vol. 28 Issue 3, p223-239. 17p.