Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Narsing Rao G"'
Autor:
Prabhakara Rao Pamidighantam, Usha Kiran Bojja, Narsing Rao Galla, Sulochanamma Guruguntla, Srinivasulu Korra, Madhusudhan Rao Dasari, Sathiya Mala Kripanand
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science and Technology, Vol 15, Iss 1, Pp 105-114 (2023)
Amla (Phyllanthus emblica Linn) is an important crop, indigenous to Indian subcontinent, which is used in alternative medicine, health foods and herbal products. An attempt was made to add value to the highly perishable and seasonable raw material an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2e1176fe91f4eabac87c35995ca9b70
Autor:
Narsing Rao G, Sulochanamma G, Satyanarayana A, Prabhakara Rao Pg, Pragati Yadav, Balaswamy K
Tomato (Lycopersicon esculentum L.) is known to be associated with a reduced risk of developing a certain chronic diseases andcancers due to the presence of lycopene, a bioactive carotenoid. Commercially, the vegetable is used in the preparation ofto
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8e1985ffc1aefa3dd7dbdee8e981c5b5
https://zenodo.org/record/47680
https://zenodo.org/record/47680
Publikováno v:
International Food Research Journal; 2014, Vol. 21 Issue 2, p807-813, 7p
Autor:
Balaswamy, K., Prabhakara Rao, P. G., Nagender, A., Narsing Rao, G., Sathiya Mala, K., Jyothirmayi, T., Math, R. G., Satyanarayana, A.
Publikováno v:
International Food Research Journal; 2013, Vol. 20 Issue 3, p1181-1185, 5p
Autor:
Prabhakara Rao, P. G., Balaswamy, K., Narsing Rao, G., Jyothirmayi, T., Karuna, M. S. L., Prasad, R. B. N.
Publikováno v:
International Food Research Journal; 2013, Vol. 20 Issue 1, p275-279, 5p
Publikováno v:
International Food Research Journal; May2011, Vol. 18 Issue 2, p589-593, 5p
Publikováno v:
International Journal of Modern Physics B: Condensed Matter Physics; Statistical Physics; Applied Physics; Jan1993, Vol. 7 Issue 1-3, p157-161, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.