Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Narsing Rao, G."'
Autor:
Narsing Rao G, Sulochanamma G, Satyanarayana A, Prabhakara Rao Pg, Pragati Yadav, Balaswamy K
Tomato (Lycopersicon esculentum L.) is known to be associated with a reduced risk of developing a certain chronic diseases andcancers due to the presence of lycopene, a bioactive carotenoid. Commercially, the vegetable is used in the preparation ofto
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8e1985ffc1aefa3dd7dbdee8e981c5b5
https://zenodo.org/record/47680
https://zenodo.org/record/47680
Publikováno v:
International Food Research Journal; 2014, Vol. 21 Issue 2, p807-813, 7p
Autor:
Balaswamy, K., Prabhakara Rao, P. G., Nagender, A., Narsing Rao, G., Sathiya Mala, K., Jyothirmayi, T., Math, R. G., Satyanarayana, A.
Publikováno v:
International Food Research Journal; 2013, Vol. 20 Issue 3, p1181-1185, 5p
Autor:
Prabhakara Rao, P. G., Balaswamy, K., Narsing Rao, G., Jyothirmayi, T., Karuna, M. S. L., Prasad, R. B. N.
Publikováno v:
International Food Research Journal; 2013, Vol. 20 Issue 1, p275-279, 5p
Publikováno v:
International Food Research Journal; May2011, Vol. 18 Issue 2, p589-593, 5p
Publikováno v:
International Journal of Modern Physics B: Condensed Matter Physics; Statistical Physics; Applied Physics; Jan1993, Vol. 7 Issue 1-3, p157-161, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.