Zobrazeno 1 - 10
of 161
pro vyhledávání: '"Narce, Michel"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bellenger Jérôme, Bellenger Sandrine, Bourragat Amina, Escoula Quentin, Weill Pierre, Narce Michel
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 28, p 21 (2021)
Obesity, now considered as a real worldwide epidemic affecting more than 650 million people, is complex and mainly associated with excessive energy intake and changes in eating habits favoring the consumption of diets rich in saturated fat and sugar.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55657a90768c49df963b8aea4b627d56
Autor:
Bouanane, Samira, Merzouk, Hafida, Benkalfat, Nacira Batoul, Soulimane, Nassima, Merzouk, Sid Ahmed, Gresti, Joseph, Tessier, Christian, Narce, Michel
Publikováno v:
In Metabolism 2010 59(12):1701-1709
Autor:
Comte Céline, Bellenger Sandrine, Bellenger Jérôme, Merlin Jean-François, Tessier Christian, Poisson Jean-Pierre, Narce Michel
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 10, Iss 4, Pp 321-327 (2003)
Nous avons étudié les effets de l’association des pathologies hypertensive et diabétiques sur la conversion des acides linoléique et alpha-linolénique en acides gras plus longs et plus insaturés. Pour cela, nous avons mis en place deux modèl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0deaee9749bf4901832ed2112df2a7e2
Autor:
Saker, Meriem, Soulimane Mokhtari, Nassima, Merzouk, Sid Ahmed, Merzouk, Hafida, Belarbi, Boumediene, Narce, Michel
Publikováno v:
In European Journal of Obstetrics and Gynecology 2008 141(2):95-99
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Narce, Michel, Niot, Isabelle
Publikováno v:
Biochimie
Biochimie, Elsevier, 2019, pp.1-2. ⟨10.1016/j.biochi.2019.02.008⟩
Biochimie, Elsevier, 2019, pp.1-2. ⟨10.1016/j.biochi.2019.02.008⟩
International audience; Fatty acids (FAs) are “building blocks” of lipids (phospholipids triacylglycerol, ceramides/sphingolipids, lipopolysaccharides …). They also act individually as ligands for different receptors and as precursors of bioact
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::adb33fad455fba64f0d12387073d1b50
https://hal-agrosup-dijon.archives-ouvertes.fr/hal-02073073
https://hal-agrosup-dijon.archives-ouvertes.fr/hal-02073073
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition December 2003 133(12):4102-4106
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.